Política de privacitat

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i la normativa en Protecció de Dades que correspongui, Fundació Eurecat informa als Usuaris:

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable

Fundació Eurecat

G66210345

Avinguda Universitat Autònoma, 23 – 08290 Cerdanyola del Vallès

Correu electròniclegal@eurecat.org

Telèfon: +34 93 238 14 00

Contacte del Delegat de Protecció de Dades: dpo@eurecat.org

Finalitat

  •   Gestionar les dades a les quals Fundació Eurecat accedeix com a conseqüència de la navegació i/o consulta.
  •  Gestionar la seva sol·licitud de contacte amb l’equip del projecte Innobrain.
  •  Enviar-li comunicacions comercials i publicitàries referents a activitats i projectes relacionats amb Fundació Eurecat, només en cas d’acceptació.

Legitimació

Consentiment de l’interessat

Destinataris

No se cediran les dades a tercers, tret d’obligació legal

Drets

 Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com els altres drets, com són la limitació del tractament i el dret a la portabilitat de les dades, tal com determina la normativa vigent en protecció de dades, adreçant-se per escrit al domicili del responsable o a la següent adreça de correu electrònic: legal@eurecat.org

Abans de l’enviament de qualsevol sol·licitud d’informació a través del formulari de contacte d’aquesta pàgina web, l’usuari ha d’acceptar la política de privacitat de la mateixa, amb la finalitat de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.

És obligatori proporcionar tota la informació sol·licitada en els formularis de la pàgina web?

En relació al formulari de la pàgina web, l’Usuari ha d’omplir els marcats com a “obligatoris”. No completar les dades personals requerides o fer-ho parcialment pot suposar que Fundació Eurecat no pugui atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, Fundació Eurecat quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats.

Les dades personals que l’Usuari facilita a Fundació Eurecat han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitza i sense errors. L’Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

Menors d’edat

 Els menors de 18 anys no poden cedir les seves dades personals a Fundació Eurecat, sense el previ consentiment dels seus pares i/o tutors legals.

En cas que Fundació Eurecat detectés que l’usuari és menor de 18 anys es reserva el dret a sol·licitar una còpia del seu DNI o document d’identitat equivalent, o, si s’escau, l’autorització dels seus pares i/o tutors legals, causant baixa en cas de no acreditar el compliment d’aquest requisit o manca de resposta.

Quines mesures de seguretat té implantada l’entitat?

Fundació Eurecat informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l’Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat d’acord amb l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l’acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.

 Xarxes socials

Fundació Eurecat disposa de perfils a diferents xarxes socials amb la finalitat de publicar i difondre informació sobre els serveis prestats a través de la pàgina web, interactuar amb els usuaris i servir de canal d’atenció i interacció social.

A continuació, els enllacem les polítiques de privacitat de les xarxes socials en les quals Fundació Eurecat té perfil obert:

Innobrain